Vårens fälgnhyheter från OCL Brorssons

DOTZ Sepang blaze GolfMK7

Fälgtillverkaren OCL Brorssons presenterar vårens och sommarens  nyheter i sortiment av  lättmetallfälgar.

Designtrenden på fälgar som fortfarande håller i sig är svarta/mörka och svarta/polerade fälgar som tack vara SRC lackering tål det svenska vinterklimatet med snö, kyla, slask och saltade vägar.

Fälgarna tillverkas i Tyskland, är TÜV godkända och har 3 års garanti. Sortimentet består av lättmetallfälgar med ”enkel” design till ”premium” och ”tuning fälgar”i storlekar från 13” till 22”.

I sortimentet finns även ”bilmärkesorienterade” designer (inte att förväxla med replikor eller kopior), där fälgdesignen ska anknyta till respektive bilmärkes formspråk. Bland de ”bilmärkesorienterade” fälgarna finns unika designer för bland annat Audi/Seat/Skoda/VW, BMW, Mercedes, Porsche och Volvo.

Nya fälgar 2021 vår/sommar

AEZ Aruba dark

 

AEZ Leipzig black

 

AEZ Tioga graphite

 

AEZ Tioga titan

 

DOTZ LagunaSeca dark

 

DOTZ LagunaSeca grey

 

DOTZ Sepang blaze

 

DOTZ Spa black
DOTZ Spa dark perspective

 

DOTZ Spa dark

 

DOTZ Suzuka blaze perspective

 

DOTZ Suzuka blaze

 

DEZENT TR black

 

DEZENT TR dark

 

DEZENT TR silver

 

 

 

Profilbild
About Joakim Held 840 Articles
DÄCKAVISEN är däck- och fälgbranschens första digitala tidning med nyheter om däck och fälg online. I vår tidning hittar du nyheter om däck, fälg, tillbehör, däckverkstäder och däckmaskiner både inom Sverige och internationellt. Vi vänder oss främst till däckverkstäder, däckgrossister, däckåterförsäljare, däcktillverkare, fälgtillverkare och generalagenter i däck- och fälgbranschen, Åkerier, Bilverkstäder, Bilåterförsäljare, Trafikverket, Transportstyrelsen, Polisen, Bilprovningsstationer m.fl. En oberoende däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!