Däckavisen är en fristående och oberoende däcktidning med de senaste nyheterna om däck och fälgar  för hela däckbranschen.

I vår däcktidning hittar du nyheter om däckbranschen, däck, fälgar, tillbehör, däckverkstäder och däckmaskiner både inom Sverige, Finland, Danmark, Norge och internationellt.

Däckavisen är en ledande, fristående och oberoende däck- och fälgnyhetstidning som erbjuder de senaste uppdateringarna inom däck- och fälgindustrin. Vår publikation riktar sig till såväl svenska som internationella marknader och erbjuder omfattande information om däck, fälgar, tillbehör, däckverkstäder och däckmaskiner.

Vi erbjuder relevant och aktuell information för alla inom däckbranschen, däckverkstäder, däckgrossister, fälggrossister, däckåterförsäljare, däcktillverkare, fälgtillverkare och generalagenter i däck- och fälgbranschen,  Åkerier, Bilverkstäder, Bilåterförsäljare, Trafikverket, Transportstyrelsen, Polisen, Bilprovningsstationer m.fl. Däckavisen är din go-to källa för allt om däck och fälg

Däckavisen – Din ultimata däck- och fälgnyhetskälla för hela däckbranschen!

Chefredaktör samt ägare och grundare
Joakim Held