De gör padelhall till fälglager

Andie Lahdo vd för ABS Wheels framför den nya lagerhallen i Rosersberg. Bild: ABS Wheels

ABS Wheels förvärvar en nybyggd modern padelhall i Rosersberg industriområde och gör om den till fälglager.

Verksamheten i padelhallen hade precis startats när WAP (We are Padel) efter mindre än 10 månader meddelade att man gav upp.

– När det stod klart att padelhallen var till salu slog vi till. Padelhallen är modern och idealisk för vår verksamhet med stora öppna ytor och högt i tak. En perfekt lokal för att förvara många fälgar i , säger Andie Lahdo vd på ABS Wheels.

Hallen är strategiskt placerad efter E4:an där det passerar flera tusen bilar varje dag. Logistikcentrum Stockholm Nord är en arbetsplats för ca: 10.000 personer och padelhallen ligger granne med bl.a Dustin, Åhléns, Nokian Tyres, Lidl, Ericsson, och Postnord.

Förvärvet av paddelhallen är en del av ABS Wheels fortsatta expansion på hemmaplan i Sigtunas kommun. Det innebär att ABS Wheels har totalt 9700kvm verksamhetslokaler inom Sigtuna kommun och nyförvärvet förväntas skapa 12st nya arbetstillfällen.

– Investeringen är en viktig del i ABS Wheels framtidsplaner där vi under 2023 breddar produktsortimentet. Det kommer dessutom att ligga till grund för en fortsatt expansion i övriga Sverige. Den nya hallen kommer att fungera som ett buffertlager där alla inleveranser sker innan det distribueras vidare till våra övriga anläggningar, avslutar Andie.

About Däckavisen 1189 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!