ABS Wheels går med i Sveriges Fordonsverkstäders Förening

wheels däckverkstäder
ABS Wheels blir medlem hos SFVF – Sveriges fordonsverkstäders förening. ABS Wheels säger att deras nätverk består av 329 monteringsverkstäder utspridda över Sverige och mer än 200 000 Nordiska kunder. Vi är glada över möjligheten att få vara medlemmar hos SFVF som är en fantastisk förening som verkar för öppen och rättvis konkurrens, de är hjältarna som ger branschen en hjärna och konsumenterna en tryggare vardag berättar Jorge Castro, ABS Wheels Marknadschef
Att få vara medlemmar hos Sveriges Fordonsverkstäders Förening är bara positivt och våra kunder kommer att uppskatta det. Vi hoppas även att vårt medlemskap bidrar till att fler verkstäder går med så att man en gång för alla kan bli av med alla oseriösa aktörer säger Andie Lahdo, ABS Wheels VD.
Att ABS Wheels nu vill att alla sina återförsäljare ansluter sig för att öka tryggheten för fordonsägare är fantastiskt. Vår avsikt är att alla däckverkstäder ska vara mer i SFVF. Däckverkstäder arbetar redan idag med service och reparationer och de flesta serviceverkstäder arbetar i sin tur med däck men det finns bara en förening som arbetar med både och. Återigen igen är det här ett kvitto på vårt arbete säger Bo Ericsson vd för SFVF.
About Däckavisen 1161 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!