ABS Wheels blir officiell distributör av ARCEO Wheels

fälgar online försäljning
Andie Lahdo - vd ABS Wheels, M.R Tekin - vd ARCEO Wheels, Ali Can - ARCEO Wheels Manager Germany, Tarek Becker - Sales Manager ARCEO Wheels Bild:ABS Wheels

ABS Wheels som under en tid haft ARCEO Wheels sortiment till försäljning skriver nu avtal med ARCEO Wheels om att bli officiell distributör i Norden.

Trots att ARCEO Wheels är ett relativt nytt varumärke på den svenska fälg-marknaden har de tillverkat fälgar i över 20 år. De har därmed en gedigen erfarenhet och är starkt etablerade på den europeiska marknaden och finns representerade i princip samtliga europeiska länder. ARCEO Wheels tillverkar sina fälgar i högteknologiska fabriker i Europa och har kontor i bl.a Dortmund, mitt i Europas bil-hjärta. Samtliga av ARCEO Wheels fälgar är TUF certifierade – en kvalitetsstämpel som många andra fälg-märken inte lever upp till.

– ARCEO Wheels har varit ett uppskattat varumärke bland våra kunder och det skall bli spännande att förstärka den sedan tidigare goda relation vi haft. Det faktum att ARCEO Wheels tillverkar sina fälgar i Europa är en strategisk fördel i dessa tider med förlängda leveranstider och ökade fraktkostnader. Säger Andie Lahdo vd på ABS Wheels.

Samarbetet träder i kraft 1:e oktober och innebär att ABS Wheels kommer att bredda sortimentet med fler fälgar från ARCEO Wheels. Främst är det modeller särskilt utvecklade till el-bilar ett alltmer växande segment.

– Vi har haft ett bra samarbete med ABS Wheels och det var därför ett naturligt steg att förstärka samarbetet ytterligare. ABS Wheels är en skicklig och pålitlig partner som vi kan känna oss trygga med att förvalta vårat varumärke i Norden. Säger M.R Tekin vd på ARCEO Wheels

About Däckavisen 1175 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!