Vinterns fälgnyheter från ABS Wheels

Foto: ABS Wheels

ABS Wheels har presenterat sina fälgnyheter inför vintern 2020/2021. Totalt presenteras tolv fälgar från tyska CMS och svenska ABS Wheels.

I årets serie från ABS finns mycket Flow-forming och staggered fitment vilket på svenska betyder lättviktsfälgar i ”bredare bak och smalare fram”.  Två av storsäljarna förväntas bli ABSF28 och ABS381.

Tyska CMS som representeras av svenska ABS har dock betydligt fler vinterfälgar, för första gången kommer ABS Wheels att ha tillgång till ett stort vinterutbud, framförallt i storlekarna 15, 16 och 17 tum. Normalt är ABS mer kända för sina vinterfälgar i de större storlekarna som 18–19–20 och 21 tum.

– Vi tror speciellt på tyska fälgen CMS C25 i Gold samt den mer klassiska modellen CMS C12, hos det amerikanska sortimentet tror vi starkt på F8 serien, ja det finns extremt mycket vinteranpassade fälgar i år berättar Erik Henning Sales B2B på ABS Wheels.

ABS381 Black Polished
ABSF28
ABS381 silver
CMS C25 gold

 

 

 

 

 

 

 

 

About Joakim Held 1016 Articles
DÄCKAVISEN är däck- och fälgbranschens första digitala tidning med nyheter om däck och fälg online. I vår tidning hittar du nyheter om däck, fälg, tillbehör, däckverkstäder och däckmaskiner både inom Sverige och internationellt. Vi vänder oss främst till däckverkstäder, däckgrossister, däckåterförsäljare, däcktillverkare, fälgtillverkare och generalagenter i däck- och fälgbranschen, Åkerier, Bilverkstäder, Bilåterförsäljare, Trafikverket, Transportstyrelsen, Polisen, Bilprovningsstationer m.fl. En oberoende däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!