Slutsålt på Svenska Maskinmässan 2022

däckbranschen på maskinmässan
Bild: Svenska maskinmässan

Fem leverantörer från däckbranschen ställer ut på slutsålda Svenska Maskinmässan som är tillbaka igen i början på juni 2022.

Med en slutsåld utställningsyta på över 50.000kvm, fler än 800 kommande maskinnyheter och ett uppdämt behov efter att träffas, har en fin grund lagts för att Svenska Maskinmässan den 2-4 juni 2022 återigen kommer att bli en succé!

– Mässan har en kvalitetsstämpel i branschen, denna ska vi förvalta och självklart utveckla vidare. Med en pandemi som satte stop för genomförandet 2020 är nu behovet av att träffas större än någonsin, säger Gabriel Börjesson, mässansvarig.

Under mässans första dag (2 juni) besöks och invigs mässan av Byggföretagens vd, Catharina Elmsäter-Svärd, som ser mötesplatsen som en viktig del för att gemensamt kunna diskutera branschfrågor.

– Stigande materialpriser, cementkrisen och svagare hushållsekonomier är tre frågor som just nu oroar många företagare i byggbranschen. Det gör att det är viktigare än någonsin att vi i branschen träffas för att dela kunskap och erfarenheter, säger Catharina Elmsäter-Svärd, vd för Byggföretagen.

Björn Bäckström, vd MaskinLeverantörerna, ser även han fram emot 2022 års stora maskinhändelse som han gått och väntat på i flera år!

– I fyra år har vi och våra medlemmar väntat på att få träffas igen på Solvalla. Vi är alla enormt förväntansfulla och satsar stort för att årets mässa kommer bli den bästa någonsin. Särskilt kul är att allt fler företag vill ställa ut hos oss – ett mycket gott betyg anser vi som skapat mässan. Jag hoppas och tror verkligen att såväl utställare som besökare
kommer att bli nöjda med 2022 års upplaga av Svenska Maskinmässan.

Företag från däckbranschen som ställer ut på Maskinmässan

Bridgestone Sweden AB, Broson Wheels AB , NDI Sweden AB, Nokian Däck AB, Trelleborg Wheels Systems Nordic AB.

Fakta Svenska Maskinmässan

När: 2-4 juni 2022
Var: Solvalla, Stockholm
Utställare: Sveriges ledande leverantörer av mobila maskiner och redskap. Alla är medlemmar i branschorganisationen MaskinLeverantörerna.
Arrangör: MaskinLeverantörerna i samarbete med eventbolaget At Event Sweden AB, i samråd med Maskinentreprenörerna.
Övrigt: Fri entré, fri parkering, goda kommunikationer med flyg, tåg, buss, taxi och bil. Flera restauranger med stort utbud.

About Däckavisen 1121 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!