Fyra priser för Marangoni på Recircle Awards

priser för regummering marangoni
Bild: Marangoni

Marangoni vann fyra priser – ett rekord för evenemanget som är tillägnat cirkulär ekonomi inom regummerings- och återvinningsbranschen för däck.

Marangoni vann pris i fyra kategorier på Recircle Awards 2022, det högsta antalet priser som delades ut vid det globala evenemanget skapat för att erkänna det bidrag som företag inom regummerings- och däckåtervinningsbranschen gör för den cirkulära ekonomin.

Marangoni tog sig högst upp på pallen i följande kategorier:

Vi är oerhört hedrade över det erkännande som Marangoni fått: inte av det utmärkta resultatet i sig, utan snarare av våra kunder, som med sina röster har uttryckt sitt förtroende för kvaliteten på våra produkter och tjänster De kategorier där våra kunder placerade oss på pallen bekräftar hur Marangoni på bästa sätt stödjer regummeraren med ett 360 graders erbjudande, allt från maskiner till regummeringsmaterial, och åkerierna – särskilt i Italien – tack vare det regummerade däcket, säger Matthias Leppert, Marangoni COO .

Det här resultatet som uppnåddes tack vare det extraordinära deltagandet från våra kunder, partners och samarbetspartners, är en uppmuntran att förnya Marangonis engagemang för att ytterligare befästa sitt ledarskap inom sektorn, avslutar Leppert.

Vinnarna av Recircle Awards tillkännagavs vid ceremonin som sändes online den 25 april . Priserna kommer att delas ut under The Tire (i Köln, Tyskland, den 24 maj) och Autopromotec (i Bologna, Italien, den 26 maj).

Recircle Awards arrangeras av kommunikationsbyrån Valebridge Media Services med stöd av Autopromotec och branschtidningarna Retreading Business och Tire & Rubber Recycling.

About Däckavisen 1286 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!