Däckskiftarna rekryterar från McDonalds

Däckskiftarna rekryterar Jan Fraggstedt från McDonalds där han haft positionerna Nordic Franchising Manager samt utbildningsledare på McDonalds Business School. Foto: Däckskiftarna

2018 gick Alexander Yavuz in som ägare och VD för bolaget och nu rekryterar man Christoffer Johansson som tidigare varit global säljchef på Netjobs Group och Jan Fraggstedt som har en bakgrund från McDonalds, senast som franchiseansvarig i Norden.

Däckskiftarna dyker upp på parkeringsplatser runt om i landet när det är dags för att skifta till sommardäck eller vinterdäck. Idag har de 69 däckskiftarstationer som drivs av 21 bolag och omkring 30 franchisetagare.

Förutom att skifta hjul har Däckskiftarna även satsat på att bygga upp en egen e-handel för däck och tillbehör samt en plattform för däckförvaring.

Bolaget omsatte 123 miljoner kronor enligt senaste bokslutet 2020-04 (14 månader) och ett rörelseresultat på cirka 20 miljoner kronor.

Profilbild
About Joakim Held 895 Articles
DÄCKAVISEN är däck- och fälgbranschens första digitala tidning med nyheter om däck och fälg online. I vår tidning hittar du nyheter om däck, fälg, tillbehör, däckverkstäder och däckmaskiner både inom Sverige och internationellt. Vi vänder oss främst till däckverkstäder, däckgrossister, däckåterförsäljare, däcktillverkare, fälgtillverkare och generalagenter i däck- och fälgbranschen, Åkerier, Bilverkstäder, Bilåterförsäljare, Trafikverket, Transportstyrelsen, Polisen, Bilprovningsstationer m.fl. En oberoende däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!