ABS Wheels i samarbete med CDON.COM

fälgar

Nordens största online varuhus CDON.COM kommer inom kort att sälja ABS Wheels utbud av fälgar.

CDON.COM är kända för att sälja filmer, böcker, CD-skivor, spel, leksaker, mobil-, hushålls- och elektronikprodukter. ABS Fälgar kommer inom kort att bli ytterligare en produkt i sortimentet.

– Jag tycker att det är roligt med nytänk och jag ser att trenderna för marknadsplatser ökar. I USA är denna typ av samarbete ett känt fenomen och det är därför vi själva bestämt oss för att följa med E-handels trenderna. Just nu håller vi exempelvis på att integreras med Amazon och Ebay´s portaler berättar ABS Wheels VD, Andie Lahdo

ABS Wheels kommer att anställa fler personer på lagret i veckan för att sätta igång samarbetet så snabbt som möjligt.

– CDON Marketplace ger oss möjlighet att nå upp till två miljoner nya kunder i hela Norden, samtidigt som vi brandar företaget och sätter motorbranschen på kartan säger Jorge Castro, ABS Wheels Marknadschef.

CDON har idag cirka 1,7 miljoner aktiva kunder.

CDON.COM – DEL AV QLIRO GROUP

CDON.COM ingår i den nordiska e-handelskoncernen Qliro Group. Sedan starten 1999 har gruppen utökat och breddat sin produktportfölj till att idag vara en ledande e-handelsaktör inom konsumentvaror och livsstilsprodukter genom siterna CDON.COM, Nelly (Nelly.com, NLYman.com). I koncernen ingår även betaltjänsten Qliro. Qliro Groups aktier är noterade på Nasdaq Stockholms Mid-caplista under kortnamnet ”QLRO”.

About Däckavisen 1167 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!