ABS Wheels erbjuder kostnadsfri självriskreducering

mySafety Försäkring och ABS Wheels inleder ett samarbete som ger kunderna möjligheten att teckna en kostnadsfri försäkring som ersätter självrisker kopplade till bilen med upp till 3 000 kronor.

Skador kopplade till bilen sker kontinuerligt och ersättning via den vanliga bilförsäkringen har ofta en hög självrisk. Hos svenska ABS Wheels får alla kunder nu möjligheten att teckna en skräddarsydd kostnadsfri försäkring på tre månader från mySafety Försäkring i samband med att de handlar i vår e-handel.

– Enligt vår bilpanel uppger sju av tio bilister att de någon gång skadat sina fälgar på grund av vägkanter, potthål och stenskott. Vi vet hur jobbigt det kan vara, speciellt när de handlat dyra fälgar och däck. Därför känns det jättekul att tillsammans med mySafety kunna erbjuda våra kunder denna försäkring, säger Andie Lahdo, VD för ABS Wheels.

Försäkringen täcker självrisken på upp till 3 000 kr för skador kopplade till bilen. Skyddet gäller mot kollision, skadegörelse, parkeringsskador, brand och inbrott. Efter tre månader har bilisten möjlighet att förlänga försäkringen mot en kostnad på 59 kr per månad.

– Även om man inte orsakat skadan själv kan den kosta tusentals kronor att lösa problemet. En försäkring med självriskreducering är en extra trygghet för alla bilägare. Som en av Sveriges ledande fälgleverantörer är ABS Wheels en perfekt samarbetspartner för oss, säger PA Prabert, kommunikationschef mySafety Försäkring.

Samarbetet mellan mySafety Försäkring och ABS Wheels inleddes den 1 mars. Under 2019 planerar ABS Wheels att även implementera lösningen hos sina över 200 återförsäljare och monteringspartners.

däckdata compilator