Trio förstärker Pirelli Tyre Nordic

Foto: Pirelli

Pirelli Tyre Nordic förstärker sin organisation med en trio personer som alla är kända namn inom däckbranschen.

– Oerhört kul att så pass kända namn inom branschen väljer att komma till oss på Pirelli. Detta är ett kvitto på att vi anses vara en attraktiv arbetsplats och ett varumärke som man vill förknippas med. Rekryteringarna går också hand i hand med vår målsättning om att stärka vår servicenivå mot våra kunder, då är det starka individer som avgör. Vi ska jobba med de bästa i branschen, säger Marcus Thorell, försäljningschef Sverige på Pirelli Tyre Nordic.

Erik Samuelsson började den 1 februari 2021 som Area Sales Manager hos Pirelli, med ansvar för norra Sverige. Erik har många års erfarenhet ifrån branschen, däribland ifrån Michelin, Euromaster och Amring.

Erik Samuelsson

Den 1 februari 2021 började också Erica Karlström som Area Sales Manager med ansvar för distrikt Norra Stockholm. Erica kommer senast ifrån Volkswagen Group Sverige där hon ansvarade för segmentet Däck & Hjul.

Erica Karlström

Från 1 maj 2021 välkomnar Pirelli Marcus Engblom som Area Sales Manager för distrikt Östergötland, Småland och Skaraborg. Marcus kommer senast från Apollo Vredestein och innan dess ifrån Goodyear. Marcus ersätter Tommy Hultgren som gått vidare till nya arbetsuppgifter inom bolaget.

Marcus Engblom
Profilbild
About Joakim Held 871 Articles
DÄCKAVISEN är däck- och fälgbranschens första digitala tidning med nyheter om däck och fälg online. I vår tidning hittar du nyheter om däck, fälg, tillbehör, däckverkstäder och däckmaskiner både inom Sverige och internationellt. Vi vänder oss främst till däckverkstäder, däckgrossister, däckåterförsäljare, däcktillverkare, fälgtillverkare och generalagenter i däck- och fälgbranschen, Åkerier, Bilverkstäder, Bilåterförsäljare, Trafikverket, Transportstyrelsen, Polisen, Bilprovningsstationer m.fl. En oberoende däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!