Trelleborg får leverantörspris i Kina

Trelleborg Wheel Systems i Xingtai, Kina, fick utmärkelsen ‘Above and Beyond Champion’ vid det senaste AGCO China Virtual Supplier Event 2020. Priset delades ut som ett erkännande av Trelleborgs åtagande att säkerställa global livsmedelsförsörjning och serva kunder, liksom dess engagemang som en toppleverantör till AGCO – en global ledare inom design, tillverkning och distribution av jordbruksutrustning.

– Vi är djupt hedrade över att få den här utmärkelsen i en tid då samarbete är viktigast. Tack vare vårt starka partnerskap med AGCO och ett snabbt organisatoriskt svar på coronaviruspandemin kunde vi upprätthålla en stabil leverans av leveranser trots utmaningarna, säger KJ Tan, regionchef för Asien och Stillahavsområdet för Trelleborg Wheel Systems.

Trelleborg Wheel Systems har haft partnernivå status hos AGCO sedan 2018. När AGCO delade ut priset berömde AGCO Trelleborg för sitt innovativa affärsområde för däck och gratulerade företaget för sin prestation som toppleverantör.

– The Above and Beyond Champion-utmärkelsen är ett riktmärke för excellens, vilket illustrerar hur Trelleborg Wheel Systems arbetar med sina partners för en bättre framtid, tillägger KJ Tan.

About Däckavisen 772 Articles
Nyheter inom däck- och fälgbranschen