Test: Dolphin E20 – fyra hjul med larvband

Varför en Dolphin E20?

Den funktion som man kanske märker mest är skrubbningsborsten. Dolphin E20 har en roterande borste som skrubbar poolbotten och väggar för att få bort alger och bakterier. Den andra framträdande detaljen är larvbanden av gummi som ger bättre dragkraft på hala poolytor än vad plasthjul ger. Den tredje detaljen som sticker ut är det toppmatade kassetfiltret där all smuts samlas. Kassettfiltret är mycket lättare att ta ut och rengöra än en filterpåse som sitter på botten av en maskin.

För vem passar en E20?

Dolphin E20 är främst lämpad för små pooler och ovanmark pooler. Tack vare dess lätta vikt är den lätt att lyfta upp och bära med sig. Den är även smidig att förvara, i och med att den inte är så stor. Du kan enkelt förvara den på en hylla i garaget eller i ett skåp i källaren. Dolphin E20 är utrustad med toppmoderna funktioner, som effektiviserar arbetet. Den passar bäst till pooler i storlek 10x5m. Dolphin E20 har utvecklats av företaget Maytronics. De är industriledande inom poolrobotar och har producerat många uppskattade produkter. Företaget Maytronics har funnits sedan 1983 och de lanserar regelmässigt nya och mer utvecklade poolrobotar. Det som kännetecknar och utmärker Dolphin E20 är dess moderna och högkvalitativa design. Den har en inbyggd funktion som gör att den här polroboten snabbt kan detektera smuts och enkelt avlägsna det. Filtersystemet som samlar upp allt smuts är också enkelt att rengöra själv. Poolroboten är lätt att använda och installera, så den passar just dina önskemål. Dolphin E20 är tillverkad av ett robust plastmaterial som gör att roboten skyddas, så att den kan användas under en längre tid.

Slutsats

Maytronics Dolphin E20 är en lätt poolrobot för små och ovanmarkpooler. Den rengör poolbotten, och den klättrar upp och rengör väggarna samt trappor. Den är lätt att bära, förvara och att rengöra. Vi ger Dolphin E20 ett betyg på 8/10, den är dessutom mycket prisvärd jämfört med andra konkurrenter.

däckdata compilator