Tech Tire Repair öppnar utbildningscenter i Belgien

däckverktyg däckreparationsmaterial

TECH, utökar sin europeiska närvaro med öppnandet av sitt nya Tire & Wheel Solutions Centre of Excellence i Turnhout, Belgien. Öppningen av detta nya Center of Excellence kommer att fungera som TECHs europeiska, Mellanöstern och Afrikanska huvudkontor (EMEA).

“Detta var ett strategiskt drag som ger oss många möjligheter att bättre serva och stödja vår EMEA-kundbas. Vårt nya belgiska Centre of Excellence har utformats speciellt med en toppmodern utbildningsanläggning. Som däck- och hjul auktoritet vet vi att världens bästa däck- och hjulserviceprodukter bara är en del av ekvationen. Utbildning om korrekt användning av TECH-produkter är lika viktigt. ” Säger Mike Murray, TECH Americas President & Global Operations Leader

Samtidigt som öppningen av den nya anläggningen i Belgien har TECH tillsatt fordonsindustri veteranen, Tim Verhaeghe att leda EMEA teamet. Tim har över 25 års erfarenhet av fordonsindustrin inom företag som Texaco, Wynn och Syntix. VD och koncernchef, , sade:

“Vi är mycket glada över det nya europeiska högkvarteret och vår nya ledare. Tim tillför en enorm erfarenhet och kunskap som kommer att tjäna oss bra, eftersom han när han nu leder vårt EMEA team. Vi välkomnar Tim till familjen TRC! ” Säger Dan Layne, VD och koncernchef.

Om sin nya roll, säger Tim, “Det är ett nöje att vara en del av TRC-koncernen. Jag anser mig själv lycklig över att ha fått denna möjlighet i en sådan spännande tid med öppnandet av den nya EMEA-anläggningen. Efter att ha spenderat en tid på att träffa TRC-teamet i hela Europa och USA ser jag fram emot att öka vårt fotavtryck genom att arbeta med vårt distributörsnätverk. “

TECH har haft verksamhet i Europa i över 30 år och har haft stor tillväxt och framgång genom att erbjuda innovativa däck- & hjulservice lösningar på EMEA-marknaderna. Varje år repareras över 100 miljoner däck med TECH-produkter runt om i världen. Dessutom är tusentals däcktekniker utbildade och certifierade av TECH genom vid deras utbildningsanläggningar. TECH visar på sitt engagemang för att serva personbils-, lastbils-, off-the-road- (OTR) och jordbruks- däckckverkstäder i hela Europa, Mellanöstern och Afrika.

About Däckavisen 1159 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!