STCC inleder nyhetsavtal med SVT

Foto: STCC

STCC TCR Scandinavia har inlett ett nyhetsavtal med Sveriges Television inför säsongen 2020 som startar den 15-16 augusti på Gelleråsen Arena.

Samarbetet innebär att SVT kommer att rapportera om utvalda delar från tävlingshelgerna i nyhets- och sport-sändningar jämsides den existerande LIVE-tjänsten STCC+.

– Det här är en mycket viktig del i vårt arbete att utveckla STCC och göra det mer tillgängligt för alla sportintresserade i Sverige där SVT är mycket starka, säger Micke Bern, vd för STCC.

Samtliga tävlingar i STCC TCR Scandinavia livesänds via streamingtjänsten STCC+ och en helsäsongsprenumeration kostar 400 kronor via ett specialerbjudande som gäller fram till och med premiärhelgen.

Efter premiären kostar helsäsong 800 kronor alternativt 250 kronor för enskild tävling, mer information: http://plus.stcc.se

Profilbild
About Joakim Held 752 Articles
DÄCKAVISEN är däck- och fälgbranschens första digitala tidning med nyheter om däck och fälg online. I vår tidning hittar du nyheter om däck, fälg, tillbehör, däckverkstäder och däckmaskiner både inom Sverige och internationellt. Vi vänder oss främst till däckverkstäder, däckgrossister, däckåterförsäljare, däcktillverkare, fälgtillverkare och generalagenter i däck- och fälgbranschen, Åkerier, Bilverkstäder, Bilåterförsäljare, Trafikverket, Transportstyrelsen, Polisen, Bilprovningsstationer m.fl. En oberoende däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!