Ross Montazeri ny vd för Aura Personal

Foto: Privat

Ross Montazeri blir VD för nystartade Aura Personal, Ross kommer närmast som en tjänst som affärsområdeschef hos Autorekrytering.

– Autorekrytering är ett bra företag och jag är stolt över resan som varit. Tidigare var det mest de stora kedjorna som hyrde in personal men jag lyckades även få de mindre däckverkstäderna runt om i Sverige att hyra in personal. jag är övertygad om att inhyrd personal under säsong är nyckeln till ökad lönsamhet och kundnytta för alla verkstäder stora som små.
Från att hjälpa kompisar till jobb till att arbeta som affärsområdeschef och utveckla affärsmodellen har varit en resa som skapat uppmärksamhet i däckbranschen.Jag har även sett konkurrenter i bemanningsbranschen som har försökt kopiera modellen. Som affärsområdeschef känns steget till VD för Aura Personal både spännande och naturligt och jag ser fram mot att vara en del av utvecklingen av däckbranschen, säger Ross Montazeri.

Aura Personal kommer även att driva kompetensutvecklingen och vi har startat Aura Academy där de erbjuder kvalificerade utbildningar anpassade för kunder i däckbranschen.

About Joakim Held 974 Articles
DÄCKAVISEN är däck- och fälgbranschens första digitala tidning med nyheter om däck och fälg online. I vår tidning hittar du nyheter om däck, fälg, tillbehör, däckverkstäder och däckmaskiner både inom Sverige och internationellt. Vi vänder oss främst till däckverkstäder, däckgrossister, däckåterförsäljare, däcktillverkare, fälgtillverkare och generalagenter i däck- och fälgbranschen, Åkerier, Bilverkstäder, Bilåterförsäljare, Trafikverket, Transportstyrelsen, Polisen, Bilprovningsstationer m.fl. En oberoende däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!