Premiär för fyra nya däck från Bridgestone på Intermot 2018

bridgestone mc-däck

Fyra nya premiumdäck premiärvisas när Bridgestone är tillbaka i Köln för INTERMOT International Motorcycle Fair 3-7 oktober (press- och handelsdag 2 oktober).

Bridgestones monter skall attrahera alla typer av mc-förare med ett omfattande produktutbud, från off-road trail till racing och touring. Höjdpunkten blir visningen av fyra helt nya mc-däck som kommer att lanseras under 2019.

Bridgestone vill göra den senaste tekniken tillgänglig för mc-förare och visa de nya produkterna, som tagits fram för att möta slutkonsumenternas behov och förväntningar.

Fyra nya premiumdäck premiärvisas på INTERMOT 2018:

Battlax Hypersport S22: tar föraren till nästa nivå

Battlax Hypersport S22 gör det möjligt för föraren att uppleva hojens hela prestanda på vägen. Designen är utformad för hypersport-användarnas särskilda krav: lätt hantering med utmärkt feedback och kurvprestanda som gör det möjligt för föraren att känna kontakt med vägen för maximal tillit. Den nya molekylära sammansättningstekniken och innovativa mönster säkerställer den ultimata körglädjen på torra vägar, med styrd avrinning för att säkerställa säkerheten även på våta underlag.

Battlax Adventurecross AX41: utforska det okända

Bridgestones uppdaterade off-road traildäck har designats för att svara mot äventyrliga förares önskemål. Dragkraften i terräng har uppgraderats och greppet förbättrats genom toppmodern mönsterdesign och positionering. Användandet av en höghållfasthetsblandning säkerställer hållbarhet och lång livslängd. Med optimerad prestanda både på väg och i terräng ger Battlax Adventurecross AX41 förarna självförtroende att ge sig ut på nya områden, följa nya stigar och njuta av varje ögonblick medan de utforskar det okända.

Battlax Adventurecross Scrambler AX41S: se detaljerna utan att offra åkglädjen

Battlax Adventurecross Scrambler AX41S befinner sig i korsningen mellan attityd, mode, design och prestanda. Byggt för att tillgodose caféracer-publiken har AX41S den senaste blandningstekniken och ett balanserat greppmönster för att säkerställa optimal prestanda på torra vägar, med riktad spårpositionering för att optimera avrinningen, ge tillit och skapa säkerhet i våta underlag. Det är dock den grymma looken hos AX41S med flytande spår som fångar ögat och sätter fart på fantasin.

Battlecross E50: övervinn alla hinder

Åratal av forskning och minutiös utveckling har resulterat i Battlecross E50. Godkänd för alla Enduro-tävlingar med ett klackmönster som ska ge bättre dragkraft på alla underlag, från mjuka till hårda och våt terräng. Sidoväggarna har utformats för maximal absortion, vilket skall göra däcket perfekt för alla, från nybörjare till toppåkare i enduro och andra terrängspecialister.

About Däckavisen 1160 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!