Nytt trailerdäck från Colmec

Nya trailerdäcket Colmec CTS-2. Foto: Colmec

Colmec lanserar EcoTire CTS-2, ett regummerat trailerdäck för både långa transportavstånd och för regionala transporter.

Den breda slitbanan tillsammans med den senaste generationens gummiblandning och mönsterdesign ska ta kunderna till nästa nivå och ge ett överlägset miluttag.
Ett extra brett och robust skulderparti ska ge en utmärkt och jämn slitagebild. Den nya mönsterdesignen ska även minska risken för att stenar fastnar samt säkerställa
vattenavvisning under hela livslängden.

Användningsområdet Combi Road innebär att däcket ska passa lika bra till långa transportavstånd som för regionala transporter. Colmec

Colmec EcoTire CTS-2ska  finnas tillgängligt redan nu i dimensionen 385/65R22,5 och har ett mönsterdjup på 16,0 mm.  Trailerdäcket EcoTire CTS-2 är även vintergodkänt och märkt med alptopp/3PMSF-symbol.

About Joakim Held 990 Articles
DÄCKAVISEN är däck- och fälgbranschens första digitala tidning med nyheter om däck och fälg online. I vår tidning hittar du nyheter om däck, fälg, tillbehör, däckverkstäder och däckmaskiner både inom Sverige och internationellt. Vi vänder oss främst till däckverkstäder, däckgrossister, däckåterförsäljare, däcktillverkare, fälgtillverkare och generalagenter i däck- och fälgbranschen, Åkerier, Bilverkstäder, Bilåterförsäljare, Trafikverket, Transportstyrelsen, Polisen, Bilprovningsstationer m.fl. En oberoende däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!