Ny vd för Autorekrytering

Pressfoto: Autorekrytering

Rebecka Fihn blir ny vd för Autorekrytering, Rebecka kommer senast från en tjänst som regionchef för södra Sverige.

– Vi är mycket glada att kunna presentera Rebecka Fihn som VD på Autorekrytering. Rebecka kommer senast från en tjänst som regionchef för södra Sverige där hon imponerat stort. Jag är speciellt imponerad över den talang hon lyckats attrahera till bolaget, den kultur av samverkan, kvalitet och driv hon åstadkommit, och inte minst det genomslag det fått hos kunderna under det senaste året. Låt oss heller inte glömma att denna utveckling dessutom skett under den värsta pandemi som drabbat vårt samhälle på mycket lång tid, säger Emanuel Ramstedt, arbetande styrelseordförande.

– Motorbranschen är i en omställningsfas både vad gäller distribution och service. Vi har en aggressiv tillväxtplan som kräver stora förändringar av oss som bolag, med kraftigare fokus på både egen vidareutbildning och strategiska samarbeten med andra utbildningsinstitutioner för att kunna tillhandahålla kompetent och relevant personal inom de områden där det idag råder brist i både i både antal och kvalitet; ett problem som för branschen framöver bara kommer bli större. För att lyckas med denna resa krävs en värdestyrd ledare som kan ta bolaget framåt med både passion och omtanke, och som trivs med att driva företag i tillväxt och hög förändringstakt, avslutar Emanuel.

About Joakim Held 974 Articles
DÄCKAVISEN är däck- och fälgbranschens första digitala tidning med nyheter om däck och fälg online. I vår tidning hittar du nyheter om däck, fälg, tillbehör, däckverkstäder och däckmaskiner både inom Sverige och internationellt. Vi vänder oss främst till däckverkstäder, däckgrossister, däckåterförsäljare, däcktillverkare, fälgtillverkare och generalagenter i däck- och fälgbranschen, Åkerier, Bilverkstäder, Bilåterförsäljare, Trafikverket, Transportstyrelsen, Polisen, Bilprovningsstationer m.fl. En oberoende däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!