Nexen Tires nya R & D center i Ohio

Nexen däck
NExens Tire globala VD Travis Kang, tillsammans med sin fru Wonsun Jung, borgmästare i Richfield Bobbie Beshara, Joe Welch och Dan Wysocki av Fiat Chrysler Automobiles, VD för Nexen Tire America Jong Sun Kim, chef för nordamerika R & D Center Don Lee, och Gary zolton, en pensionerad Nexen ingenjör som bidrog till byggnadens design deltog i invigningen..

Däcktillverkaren Nexen Tire, höll sin officiella invigningsceremonin för sitt Nordamerikanska R & D Center i Richfield, Ohio, den 13 november.

Byggd i utkanten av USA:s gummihuvudstad, Akron, är anläggningen det senaste tillskottet i Nexens fyra stora globala R & D och produktionsnät; “The Nexen Univercity”, det globala R & D-navet i Seoul, Sydkorea, ett tekniskt Center i Kelkheim, Tyskland och Europa fabriken i ŽATEC, Tjeckien. Det Nordamerikanska R & D Centret kommer att ansvara för OE-däck utveckling för USA-baserade biltillverkare och produtktutveckling av utvalda ersättningsdäck.

-Vi är mycket glada över att lanser det nya R & D Centret i USA, där vi planerar att ägna våra ansträngningar åt att utveckla den bästa kvaliteten på OE-däck och andra produkter för amerikanska kunder och partners. Vi hoppas att denna anläggning skall ses som ett bevis på Nexen Tires långsiktiga engagemang för våra kunder i Nordamerika säger Travis Kang, global VD för Nexen Tire.

About Däckavisen 1167 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!