Mike Glover ny försäljningschef på Compilator

Däckbranschen

Förändringar i däckbranschen leder till internationell expansion

Som ett led i Compilators internationella expansion, har man nu rekryterat en ny försäljningschef för Europa. Mike Glover, stationerad i England, var tidigare ansvarig för FirstStop Nordeuropa och har ett brett kontaktnät och över 30 års erfarenhet inom däckbranschen.

”Förändringen på den Europeiska marknaden sker i allt snabbare takt, köpbeteenden förändras och det ställs andra krav på oss som leverantör. Med Mikes erfarenhet ser vi att vi kan fortsätta att ligga i framkant och vara det självklara valet för dig som hanterar och säljer däck”, menar Anders Paulcén, VD på Compilator.

Mike Glover fortsätter: “Min breda erfarenhet från däckbranschen – som täcker tillverkare, stora och små återförsäljare, grossister och fleet – ger mig möjlighet att arbeta nära Anders och teamet för att erbjuda verkligt mervärde till våra nuvarande och framtida potentiella kunder. De IT-lösningar som Compilator erbjuder kommer att göra det möjligt för däckförsäljare att hålla takten och kunna anpassa sig till den snabbt föränderliga marknaden. Och en sak är säker: förändringstakten kommer bara att öka.”

About Däckavisen 1161 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!