Michelin Sport Touring Road 5

Michelin mc-däck

Den femte generationen Michelin Road 5 är utformad för vanlig väg och anpassad till de flesta typerna av motorcyklar. Det finns två olika versioner (Standard och Trail) och däcket vänder sig till den konkurrensutsatta Sport Touring marknaden.

För att vara säkra på att ge det mest relevanta svaret på motorcyklisters behov och krav världen över, tittade Michelin på hur kunderna använde sina motorcyklar, från resan till och från jobbet, till att fly från det dagliga livet över en weekend. Resultatet är ett helt nytt däck när det gäller arkitektur, slitbanemönster och gummiföreningar för att ge ännu bättre grepp våta och vägar, tillsammans med en ökad smidighet och stabilitet.

Michelin Road 5 kommer packat med innovationer som MICHELIN ACT +, samt optimerade gummiblandningar och MICHELIN XST Evo progressiv sipe-teknik för bättre avledning av vatten. Samtidigt har användningen av metalladditiv tillverkningsteknik, som möjliggör tillverkning av mycket sofistikerade formar, gjort det möjligt för Michelin att leverera ännu bättre grepp på våta vägar samtidigt som de erbjuder lång livslängd på däcken.

About Däckavisen 1161 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!