MECA-verkstad utsedd till Sveriges bästa

Nordic Auto vinnare bästa bilverkstad 2019

Nordic Auto AB i Göteborg tar hem utmärkelsen “Sveriges bästa bilverkstad” för andra året i rad. Det är användarna av bokningssajten Lasingoo som har poängsatt verkstäder över hela Sverige.

– Vi lägger ner väldigt mycket tid och kraft på att få det att fungera och detta känns som ett bra kvitto på att vi gör rätt. I en en bransch med tuff konkurrens känna detta väldigt smickrande, säger en av MECAs kundutvecklare Viktor Björk.

Lasingoo är ett branschintiativ för att förenkla och modernisera bokningen av verkstadstjänster. För fjärde året i rad har nu sajtens kunder sagt sitt. Topp 10-listan för 2019 har offentliggjorts och MECAs verkstäder kniper åt sig tre av platserna, vilket gör att MECA har flest bilverkstäder i toppen. De andra två verkstäderna är AllCars i Linköping på plats fyra och Hälltorps Bil AB i Jönköping på plats nio. Totalt är det 2 000 anslutna verkstäder till bokningssystemet och Lasingoo hoppas att utmärkelsen ska få fler verkstäder att vilja ansluta sig.

– Vi är väldigt stolta över att verkstaden med utmärkelsen Sverige Bästa Bilverkstad är ansluten till vår kedja MECA Bilservice. Att dessutom ha ynnesten att ha med ytterligare 2st MECA Bilservice och 1st OKQ8 Bilverkstad, som vi samarbetar med, på top 10-listan är helt fantastiskt, säger Johan Christersson kedjechef på MECA.

About Däckavisen 1176 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!