Maravge Dursun till Gripen Wheels

Bild: Gripen Wheels

Gripen Wheels utökar sin organisationen och har anställt Maravge Dursun från Bohnenkamp som säljare.

Maravge har tidigare varit anställd av Bohnenkamp i Värnamo där han har arbetat som platschef i mer än 15 år. Han är 43 år och bor med sin familj i Värnamo.

Maravge påbörjar sin anställning den 1 december och kommer att jobba inom sälj med inriktning på OE. Han kommer även att arbeta med inköp av fälgar.

– Vi är glada att ha Maravge hos oss på Gripen Wheels och vi är övertygade om att han kommer att tillföra mycket till företaget och till teamet, säger Pelle Fritzon vd på Gripen Wheels.

About Däckavisen 1037 Articles
DÄCKAVISEN är däck- och fälgbranschens första digitala tidning med nyheter om däck och fälg online. I vår tidning hittar du nyheter om däck, fälg, tillbehör, däckverkstäder och däckmaskiner både inom Sverige och internationellt. Vi vänder oss främst till däckverkstäder, däckgrossister, däckåterförsäljare, däcktillverkare, fälgtillverkare och generalagenter i däck- och fälgbranschen, Åkerier, Bilverkstäder, Bilåterförsäljare, Trafikverket, Transportstyrelsen, Polisen, Bilprovningsstationer m.fl. En oberoende däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!