Lassa Tyres storsatsar med Mats-Johan Adner i spetsen

Mats-Johan Adner, VD Lassa Norden, Däcklogistik Skandinavien AB

Mats-Johan Adner är sedan den 26 februari ny VD för Däcklogistik Skandinavien AB och kommer att ansvara för att utveckla och bygga upp företagets organisation. Däcklogistik kommer att ha hand om agenturen för Lassa Tyres på den Nordiska marknaden.

Mats-Johan är känd för många och har stor erfarenhet efter sina år i däckbranschen , främst från tillverkarledet. Han kommer senast från en tjänst som försäljningschef Norden, för Hankook Tire Sweden AB. Mats-Johan har även jobbat för Bridgestone under hela 23 år varav 2 år som säljare i västra Sverige, regionchef i 5 år, försäljningschef i 1 år och även som VD i 12 år.

-Vi kommer att göra en rejäl satsning och det kommer både att synas och höras om Lassa Tyres framöver säger Mats-Johan Adner till Däckavisen.

Turkiska Lassa Tyres

Lassa är Turkiets ledande däckvarumärke och har producerat däck sedan 1974. Lassa grundades av företagsgruppen Sabanci och de döpte 1988 om Lassa till Brisa efter att ett samgående med Bridgestone. Idag produceras Lassa-däck med Brisas senaste teknik och utveckling.

About Däckavisen 1159 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!