Joakim Held från Däckavisen gästar Bilverkstadspodden

I  avsnitt 28 gästas Bilverkstadspodden av Joakim Held som grundat och driver Däckavisen och med 25-års erfarenhet av däckbranschen.

Podden startades av Michael Bergvall på SFVF som i sin tur kontaktade Madeleine Leandersson på Fändriks för ett intervjusamarbete.

Från och med juli månad övertogs Bilverkstadspodden av SFVF, och blir nu en ytterligare informationskanal för dem. Man kan lyssna på Bilverkstadspodden via en mängd olika kanaler däribland Spotify.

Profilbild
About Joakim Held 813 Articles
DÄCKAVISEN är däck- och fälgbranschens första digitala tidning med nyheter om däck och fälg online. I vår tidning hittar du nyheter om däck, fälg, tillbehör, däckverkstäder och däckmaskiner både inom Sverige och internationellt. Vi vänder oss främst till däckverkstäder, däckgrossister, däckåterförsäljare, däcktillverkare, fälgtillverkare och generalagenter i däck- och fälgbranschen, Åkerier, Bilverkstäder, Bilåterförsäljare, Trafikverket, Transportstyrelsen, Polisen, Bilprovningsstationer m.fl. En oberoende däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!