Italienska fälgar från Milano nu i Sverige

Niklas från ABS Wheels med nya Momo serien. Foto: ABS Wheels

MOMO grundades av racerföraren Gianpiero Moretti. Varumärket MOMO är känt i hela världen och har i dagsläget hundratals återförsäljare. ABS Wheels har inlett ett samarbete med MOMO vilket gör att man idag listat upp hundratals fälgar genom ”application programming interface”, vilket är en datakoppling mellan svenska ABS Wheels och MOMO.

– Den stora nyheten ligger egentligen i att man som svensk kan se momos snyggaste utbud på showroomet i Arlandastad avslöjar Niklas Wegersjö, ansvarig säljare mot B2B motor på ABS Wheels

Niklas Wegersjö kommer att ansvara för försäljningen mot bolagets företagskunder som består av racing och bilhandlare.

– Det är fina fälgar från Milano med racing i fokus, vilket kommer att uppskattas av bilhandlare med lite finare bilar på hyllan avslutar Wegersjö.

Sedan 2005 har MOMO sitt huvudkontor i Milano, Italien, och med en direkt närvaro i USA. Företaget har sina produkter för eftermarknaden i över sextio länder, främst genom distributörer och återförsäljare över hela världen under varumärkena MOMO och Reds.

Utbudet kommer även att finnas digitalt hos ABS Wheels samarbetspartners tack vare API lösningen.

Profilbild
About Joakim Held 780 Articles
DÄCKAVISEN är däck- och fälgbranschens första digitala tidning med nyheter om däck och fälg online. I vår tidning hittar du nyheter om däck, fälg, tillbehör, däckverkstäder och däckmaskiner både inom Sverige och internationellt. Vi vänder oss främst till däckverkstäder, däckgrossister, däckåterförsäljare, däcktillverkare, fälgtillverkare och generalagenter i däck- och fälgbranschen, Åkerier, Bilverkstäder, Bilåterförsäljare, Trafikverket, Transportstyrelsen, Polisen, Bilprovningsstationer m.fl. En oberoende däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!