Hankook ställer ut på flera mässor för lastbils- och bussdäck 2019

Hankook lastbils- och bussdäck 2019

Däcktillverkaren Hankook deltar även 2019 på ett stort antal mässor och arrangemang för lastbilar och bussar. Företaget presenterar i år sitt produktprogram bl.a. på Truck Grand Prix på Nürburgring, Commercial Vehicle Show i Birmingham, italienska Autopromotec i Bologna, och i München under Transport Logistic. Totalt planerar företaget att närvara vid mer än 15 olika europeiska mässor och arrangemang.

Hankook presenterar även i år idealiska däcklösningar för lastbil och buss för ett stort och varierande spektrum av utmaningar i branschen. De första mönstren för dragbilar och släp visades redan i början av året på österrikiska AutoZum i Salzburg och på den italienska mässan Transpotec i Verona i slutet av februari. Senare i vår kommer Commercial Vehicle Show i National Exhibition Centre (NEC) i Birmingham, där Hankook ställer ut i hall 5, monter 5B50, mellan 30 april – 2 maj. En annan viktig händelse är Autopromotec i Bologna, 22 – 26 maj, hall 20, monter A70. Hankook är i sommar för femte gången med på ADAC Truck Grand Prix på Nürburgring, 19 – 21 juli. Produkthöjdpunkter på dessa mässor och arrangemang är bl.a. mönster för blandad körning on- och offroad, som kompletterar den befintliga däckserien Smart Work för byggarbetsplatser. Härtill kommer den första bussdäcklösningen Smart City AU04+ i dimension 315/60 R 22.5, som monteras bl.a. på elektroniska stadsbussar.

“Vi har fortsatt att bygga ut produktprogrammet för buss- och lastbilsdäck, och vi är glada över att kunna visa upp det allra senaste för våra kunder och besökare i mässmontrarna även i år. Hankook satsar återigen på en stark närvaro vid ett stort antal arrangemang för de europeiska marknaderna. Jag ser personligen fram emot att få träffa våra fordonsparkskunder och partners under dessa viktiga dagar under 2019“, säger Guy Heywood, Hankooks marknadsförings- och strategichef för lastbils- och bussdäck i Europa.

Andra europeiska mässtillfällen är ungerska Bus Expo i Budapest i maj, Transport Logistic i München, 4 – 7 juni och franska Solutrans-mässan i Lyon, 19 – 23 november.

Preliminära mässdatum

Commercial Vehicle Show i Birmingham, UK: 30 april – 2 maj 2019
Bus Expo i Budapest, Ungern: 8 maj 2019
Autopromotec i Bologna, Italien: 22 – 26 maj 2019
Transport Logistic i München, Tyskland: 4 – 7 juni 2019
Truck Grand Prix på Nürburgring, Tyskland: 19 – 21 juli 2019
Solutrans i Lyon, Frankrike: 19 – 23 november 2019

däckdata compilator