Hankook får utmärkelse för året-runt-däck

Bild: Hankook

Hankook utsedda till Årets Tillverkare 2021 i kategorin året-runt-däck av tyska bilmagasinet Auto Bild Magazine.

Hankook har utsetts till Årets Tillverkare 2021 i Auto Bild Groups tester inom kategorin året-runt-däck. Redaktörernas beslut bygger på resultaten från tidigare tester som har utförts av Auto Bild och dess partnertidskrifter under 2021. Kinergy 4S 2 X fick en förstaplats i det stora testet av året-runt-däck till stora SUV:ar i Auto Bild Allrad, och Kinergy 4S 2 intog tredje plats i det övergripande testet av året-runt-däck till personbilar. Båda prestationerna bidrog till det totala betyget inför årets pris.

– Vi har erbjudit våra kunder innovativa, högpresterande allrounddäck i över 20 år, vilket gör oss till en av de främsta pionjärerna i produktkategorin. Därför är jag väldigt glad att vi har belönats med utmärkelsen Årets tillverkare i tidskriften Auto Bild. De oberoende testresultaten visar att Kinergy 4S-familjen verkligen kan användas i alla väglag, säger Sanghoon Lee, vd för Hankook Tire Europe.

Kinergy 4S 2 är ett året-runt-däck för SUV:ar och kombinerar specifika sommar- och vinteregenskaper utan att tumma på temperaturrelaterade prestandaförsämringar. Samtidigt ska det vara pålitligt i vått, torrt och snöigt väglag. Redaktörerna för den tyska biltidskriften Auto Bild Allrad lovordade Hankook Kinergy 4S 2 X och utsåg det till årets vinnare i kategorin året-runt-däck. De avslutade med följande ord: ”Det existerar verkligen! Ett enda däck som kan hålla dig säker i alla väglag. Hankooks testvinnande däck är en exemplarisk kompromiss,” (10/2021).

Auto Bild – testresultat för Hankooks året-runt-däck år 2021

Medie: Mönster: Testad dimension: Testresultat: Utgåva:
Auto Bild Allrad Kinergy 4S 2 X 215/65R17 103V ”Testvinnare” – första plats bland tio varumärken 10/2021
Auto Bild Kinergy 4S 2 225/50R17 V ”Bra” – tredje plats bland 32 varumärken 39/2021
About Däckavisen 861 Articles
Nyheter inom däck- och fälgbranschen