Han bjuder in alla verkstäder till VIP-konferens

däckbranschen fordonsbranschen däcktidning däckavisen

Verkstadsföretagarna i samarbete med Sveriges Fordonsverkstäders Förening (SFVF) och med vd Bo Ericsson i spetsen inbjuder nu branschens alla företag och verkstadskedjor till en unik VIP-konferens. Konferensen kommer att genomföras på m/s Viking Cinderella som passande nog fått namntillägget ”Motorbåten”.

Deltagarna kommer att utbildas i nio utbildningspass av professionella utbildare inom ämnen som el-/gas-fordon, Digitala Serviceboken, lönsam bilverkstad, kompetensutveckling, verkstadsjuridik, avtal, fordonsutbildning och yrkeslärarprojektet. Konferensen inramas av branschutställare och konstruktiva workshops. ”Motorbåten” avseglar fredagen den 4 oktober och är tillbaka vid kaj i Stockholm lördagen den 5 oktober.

Profilbild
About Joakim Held 698 Articles
DÄCKAVISEN är däck- och fälgbranschens första digitala tidning med nyheter om däck och fälg online. I vår tidning hittar du nyheter om däck, fälg, tillbehör, däckverkstäder och däckmaskiner både inom Sverige och internationellt. Vi vänder oss främst till däckverkstäder, däckgrossister, däckåterförsäljare, däcktillverkare, fälgtillverkare och generalagenter i däck- och fälgbranschen, Åkerier, Bilverkstäder, Bilåterförsäljare, Trafikverket, Transportstyrelsen, Polisen, Bilprovningsstationer m.fl. En oberoende däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!