Gripen Wheels utökar med Westlake entreprenaddäck

westlake entreprenaddäck

Inför höstens mässor har Gripen Wheels lanserat Westlake entreprenaddäck, tillverkade av Zhongce Rubber Group Co, världens nionde största däcktillverkare. Vi vågar påstå att däcken håller både hög kvalitet och de lägsta priserna på marknaden. Dessutom lämnar vi 5 års garanti på alla Westlake däck, säger Maria Fritzson marknadschef på Gripen Wheels.

Gripen Wheels kan idag erbjuda ett av Nordens bredaste sortiment av entreprenaddäck, och med stor lagerhållning, hela 33 000 kvadratmeter i Sverige och 18 000 i Finland kan man erbjuda snabba leveranser.

Gripen Wheels har precis nyligen ställt ut på Mittia Skogstransport i Ljusdal och kommer att närvara även på Load up North och Entreprenad Live.

På Load up North, som arrangeras den 29-31 Augusti i Umeå, finns Gripen Wheels teamet i monter 1032.  Man ställer ut ett brett sortiment av entreprenaddäck och lastbilsdäck och utlovar attraktiva mässerbjudanden.

På Entreprenad Live kommer företaget att visa samma uppställning i monter 772.
I montern kommar man att visa upp: BKT entreprenaddäck, Hilo entreprenaddäck, Westlake entreprenaddäck, Pirelli lastbilsdäck och lite annat.

Vintermönstret Westlake CB798

Ett vinterdäck för körning på snö och is. Det är klackmönstrat och sajpat hela vägen ner i banan. Förstärkt sidovägg och däckskuldra för att minimera skador utifrån. Avsett för hjullastare och väghyvlar.

westlake entreprenaddäck
Westlake CB798
About Däckavisen 1165 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!