Goodyear visar cykeldäck på Eurobike-mässa

Goodyear däck

Goodyear kommer att ställa ut vid den kommande Eurobike-mässan i Friedrichshafen, Tyskland. Det är första gången som Goodyears nya produktserie av premiumcykeldäck är är med på Europas största cykelmässa. Goodyear och dess distributörer ställer ut i hall A3, monter 103, den 8-10 juli, och ser fram emot att träffa befintliga och potentiella kunder i och utanför Europa.

”Efter det varma välkomnande Goodyear fick på Sea Otter Classic och den efterföljande efterfrågan på produkten, var det uppenbart att vi måste delta i Eurobike”, säger Luke Musselman som leder projektet. ”Vi har redan bokat upp möten med OEM-tillverkare, distributörer och media, och ser fram emot att fortsätta utöka varumärket på den europeiska marknaden och träffa ännu fler Goodyear Wingfoot-fans samt få fler cyklister att använda Goodyears premiumcykeldäck.”

”Det har varit ett rent nöje att arbeta med Goodyear Bike”, tillägger Geoff Gulevich, en av Goodyears professionella förare. ”Ända från testfasen till produktionsmodellerna har jag varit imponerad av produkternas och varumärkets respons. Teamets insatser under de senaste två årens utveckling visar på Goodyears engagemang i cykelmarknaden, och vi ser fram emot vår nästa tillväxtfas tillsammans.”

Goodyear vill expandera sina globala partnerskap av försäljning av premiumcykeldäck, särskilt med distributörer i europeiska länder som bäst kompletterar de pågående satsningarna från Paligap, Indian Summer och Merida & Centurion Group. För att se Goodyears hela sortiment av premiumcykeldäck uppmanas deltagande återförsäljare att kontakta sina representanter från nämnda distributörer.

Goodyear lanserade cykeldäck för landsvägskörning, stadstrafik, terrängkörning och mountain bikes på Montereys Sea Otter Classic i USA. Dessutom lanserades ett globalt försäljningsnätverk med distribution i USA/Kanada (Hawley-Lambert), Storbritannien (Paligap.cc) och Tyskland/Österrike (Merida & Centurion Group).

Mer information om Goodyears cykeldäck, dimensioner och tekniken bakom: https://www.goodyearbike.com/

About Däckavisen 1161 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!