Goodyear sponsrar RIX FM Festival

GoodYear SoundComfort däck

En av sommarens mest spännande konsertturnéer – RIX FM Festival kommer sponsras i år av Goodyear. Tillsammans med RIX FM Festival gör däckproducenten sammanlagt tolv turnéstopp runt om i landet.

Goodyear kan nu meddela att företaget kommer att sponsra konsertturnén RIX FM Festival under sommaren 2018. Tillsammans med radiostationen besöker Goodyear tolv städer runt om i landet. På plats i städerna arrangeras en somrig konsertupplevelse där däckproducenten kommer få möjlighet att träffa konsumenter och prata mer om höstens stora satsning, SoundComfort-teknologin som innebär tystare däck.

– Vi ser en given anledning att sponsra den folkfest som RIX FM Festival är. Det är en perfekt chans för oss att prata med våra kunder om något som är nära kopplat till festivaler, ljud. I år satsar vi nämligen stort på våra däck med SoundComfort-teknologi. Tystare bildäck ger mer utrymme att njuta av exempelvis musik eller ett samtal i bilen. Det ska såklart också bli kul att kunna göra detta till toner från några ur Sveriges artistelit som kommer finnas med under turnén, säger Jonathan Karlsson, Customer Marketing Manager på Goodyear.

Första stoppet görs i Kristianstad den 29 juli och turnén avslutas sedan den 26 augusti i Stockholm.

Hit kommer Goodyear och RIX FM Festival i sommar:

29/7 – Kristianstad
31/7 – Sundsvall
2/8 – Varberg
4/8 – Helsingborg
8/8 – Gävle
9/8 – Kalmar
11/8 – Halmstad
12/8 – Malmö
19/8 – Göteborg
22/8 – Linköping
23/8 – Eskilstuna
26/8 – Stockholm

About Däckavisen 1159 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!