Golf: Bridgestone titelsponsor för Senior Players Championship

bridgestone golf

Från och med 2019 kommer Bridgestone att synas som titelsponsor för Senior Players Championship, det årliga golfmästerskapet för spelare i ålder 50 och uppåt på PGA Tour Champions. Avtalet med PGA Tour gäller över en fyraårsperiod fram till 2022, och när spelare går ut på Firestone Country Clubs South Course mellan 8-14 juli, kommer de att tävla i Bridgestone Senior Players Championship.

“Bridgestone har varit en utomordenlig partner och värderad medlem av PGA Tour-familjen sedan 2005 och vi är glada att börja den här nya resan med dem när vi tar stor mästerskapsgolf till nordöstra Ohio med Bridgestone Senior Players Championship”, säger Jay Monahan, PGA Tour kommissionär. ”

Med Firestone Country Clubs South Course som värdbana kommer golfens 65-åriga tradition i Akron att fortsätta.” “Vi är otroligt stolta över att utöka vårt partnerskap med PGA Tour och se till att golf i världsklass fortsätter på Firestone Country Club genom Bridgestone Senior Players Championship”, säger Gordon Knapp, koncernchef och president, Bridgestone Americas. “Akron och golfsporten har spelat viktiga roller i Bridgestones historia och kommer fortsätta spela viktiga roller i vår framtid, så det är viktigt för oss att vi bär sportens arv inom detta område framåt. Vi är glada att arbeta med absoluta legender inom sporten för att starta ett nytt kapitel i en 65-årig tradition av premie golfevenemang som har gjort så många positiva ekonomiska och välgörande konsekvenser för denna gemenskap. “

About Däckavisen 1159 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!