Fortsatt stark tillväxt för Däck365

Däck365s VD Steine Gretarsson till vänster och platschef Thomas Andersson till höger.

E-handelsföretaget Däck365 som säljer däck, fälg och kompletta hjul online ökade både resultat och omsättning förra året.

Företaget har under flera år haft stadig tillväxt som resulterat i utmärkelserna Dagens Industri Gasellföretag de senaste tre åren, DI Mästargasell och Superföretag av Veckans Affärer de senaste 2 åren.

Nu är siffrorna för 2019 offentliga och det är fortsatt stark tillväxt som gäller. Omsättningen ökade från 126 till 151 miljoner och resultatet ökade från 10,9 miljoner kronor till 11,3 miljoner kronor. Enligt årsredovisningen har bolaget delat ut 6 miljoner kronor till aktieägarna per år de senaste två åren.

About Däckavisen 1037 Articles
DÄCKAVISEN är däck- och fälgbranschens första digitala tidning med nyheter om däck och fälg online. I vår tidning hittar du nyheter om däck, fälg, tillbehör, däckverkstäder och däckmaskiner både inom Sverige och internationellt. Vi vänder oss främst till däckverkstäder, däckgrossister, däckåterförsäljare, däcktillverkare, fälgtillverkare och generalagenter i däck- och fälgbranschen, Åkerier, Bilverkstäder, Bilåterförsäljare, Trafikverket, Transportstyrelsen, Polisen, Bilprovningsstationer m.fl. En oberoende däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!