Fem nya Michelin Power cykeldäck

Foto: Michelin

Efter lanseringen förra hösten finns nu Michelin Power-serien med cykeldäck nu tillgänglig till försäljning.

Michelin Power Road
– Enastående grepp på våta vägar för överlägsen säkerhet,
– Slidstyrka och sidoväggsstyrka för extra lång livslängd,
– Energieffektivitet för prestanda.

Det finns två versioner tillgängliga: Tube Type och Tubeless Ready.

Michelin Power Competition Tubular & Michelin Power Time Trial 
Designad för tävlingsanvändning, Michelin Power Competition Tubular-serien uppfyller förväntningarna hos även de mest krävande cyklister tack vare sin kombination av energieffektivitet, grepp och styrka.

Det kördes under extrema förhållanden under de professionella tävlingssäsongerna 2018 och 2019 av Cofidis Solutions Crédits och skördade många segrar och podiumplatser.

Michelin Power Time Trial riktar sig mot krävande tävlande som letar efter ett lätt däck som ger dem ett snabbt boost när de kör tävlingar, tidstester, triathlons eller ultradistansevenemang.

Michelin Power- serien är det lättaste och snabbaste av alla Michelins premiumcykeldäck. vägcykeldäck.

Michelin Power All Season
En betydande del av Michelins innovationsarbete innebär att välja lämpliga högteknologiska material för alla delar av dess däck.

Det är denna strategi som ligger bakom det enastående greppet i vått väder som levereras av Michelin Power All Season-däcken som ger överlägsen säkerhet på smutsiga, hala vägar.

Michelin Power Cyclocross Mud & Michelin Power Cyclocross Jet
Den direkt igenkännbara gröna Michelin Power Cyclocross-serien är designad för cyklister som letar efter grepp och effektivitet. För att uppnå detta tog Michelin inspiration från en av de bästa gummiblandningar som har framkommit under de senaste åren, vars färg är synonymt med hög prestanda och seger.

Slitbanemönstret hos Michelin Power Cyclocross Jet överförs från det som används för Michelin Jet XCR och kombinerar energieffektivitet och överlägset grepp på hårt, torrt underlag.

Michelin Power Cyclocross Mud lägger tonvikten på dragkraft och grepp i våta förhållanden och / eller på mjukt underlag. Utformningen av det nya slitbanemönstret innefattar breda avstånd mellan mönsterklackarna för exakt svängar, även i lera.

Michelin Power Cyclocross sortimentet kommer i två versioner: Tubeless Ready och Tubular.

Michelin Power Gravel
Michelin Power Grave-serien ger enastående grepp, effektivitet och styrka på både hårda och lösa ytor. Det är ett slangfritt däck som kombinerar effektiv tätning med skydd mot punktering.

Profilbild
About Joakim Held 601 Articles
Nyheter inom däck- och fälgbranschen