Euromaster förnyar avtal med Compilator

Euromaster däckdata

Compilator levererar mjukvarulösningar till Euromasters verksamhet i Norden.

Det nya avtalet mellan Euromaster och Compilator ger Compilator förnyat och fortsatt förtroende att leverera bra lösningar för däckhanden. Företagen har en lång historia tillsammans och Euromaster var Compilators första kund som uppgraderade till den nya generationen av DäckData på sitt huvudkontor. Med det nya avtalet kommer nästa steg – vilket innebär att uppgradera alla verkstäderna.

”Vi har jobbat med Compilator sedan 1999 och har i stort sett varit med från start, vilket gör att vi ser Compilator mer som en affärspartner än en ren leverantör. Vi förstod tidigt att ett verksamhetsanpassat system är vägen framåt. Valet om fortsatt affär var i stort sett självklart för oss, eftersom vi under hela resans gång känt att Compilator lyssnat på oss och levererat en lösning som fungerar”, säger Jani Minler, IT chef Euromaster Norden.

Anders Paulcén, VD på Compilator, kommenterar: ”Vi är väldigt glada över att Euromaster valt att förnya sina avtal med oss. För oss betyder det förutom nöjet att arbeta ihop med en pålitlig och bra kund, att vi får de resurser vi behöver att fortsätta expandera och bygga vidare på våra nya produkter”.

About Däckavisen 1166 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!