Entreprenad Live i Göteborg flyttas till 2021

Foto: Entreprenad live

Alla drabbas hårt av den nuvarande situationen till följd av Coronapandemin som råder i världen. Flera av mässorna som var planerade under våren har flyttats.

–Vi trodde i det längsta att situationen skulle förbättras och att vi skulle kunna arrangera mässan i september. Tyvärr upplever vi, som många andra, att så inte är fallet. Med nuvarande restriktioner får vi inte arrangera mässan och det finns ännu inga besked om lättnader, säger mässans projektledare Hans-Erik Kristensson.

–Osäkerheten gör att förutsättningarna för en trygg och uppskattad mässa inte är tillräckliga. För att vi tillsammans skall kunna skapa lyckade möten behövs planering och framförhållning. Det kan tyvärr ingen erbjuda idag.

­­–Vi hoppas att alla har förståelse och respekt för vårt beslut och att vi, utställare och samarbetspartners ser fram emot att göra en riktigt bra vårmässa i Göteborg 2021. Till sist vill vi rikta ett stort tack till vår hyresvärd Castellum, som verkligen har ställt upp och tillsammans med oss skapat möjligheterna att flytta fram Entreprenad Live, avslutar Hans-Erik.

Entreprenad Live är regionala mässor för entreprenad, mark- och grönytor samt bygg- och anläggningsbranschen

 

About Däckavisen 905 Articles
Nyheter inom däck- och fälgbranschen