En Bättre Däckaffär värvar fillialchef från Euromaster

En Bättre Däckaffär

EBD – En Bättre Däckaffär drivs av Peter Claesson och Anneli Dyrstedt. EBD:s affärsidé är att hjälpa däckverkstäderna att ta hand om allt – från bokning och förvaring till hämtning och transporter.

EBD växer nu och meddelar att de anställer en ny medarbetare, Rickard Olsson.
Rickard kommer närmast från en tjänst som filialchef på Euromaster Kista vilket han varit sedan 2011. Han har en gedigen erfarandet i däckbranschen och har varit verksam där sedan 2002. Rickard kommer med sin kunskap och sitt engagemang bli en fantastisk tillgång för vår organisation och blir en del i EBD:s fortsatta utveckling säger Peter Claesson.

About Joakim Held 974 Articles
DÄCKAVISEN är däck- och fälgbranschens första digitala tidning med nyheter om däck och fälg online. I vår tidning hittar du nyheter om däck, fälg, tillbehör, däckverkstäder och däckmaskiner både inom Sverige och internationellt. Vi vänder oss främst till däckverkstäder, däckgrossister, däckåterförsäljare, däcktillverkare, fälgtillverkare och generalagenter i däck- och fälgbranschen, Åkerier, Bilverkstäder, Bilåterförsäljare, Trafikverket, Transportstyrelsen, Polisen, Bilprovningsstationer m.fl. En oberoende däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!