Dubbla priser för Enviro

Däckåtervinning
Bild: Enviro

Scandinavian Enviro Systems vann kategorierna Best Tyre Recycler och Tyre Pyrolysis Award på årets upplaga av Recircle Awards. Utmärkelsen har instiftats av flera framträdande aktörer inom gummi- och däckindustrin med syftet att uppmärksamma värdefulla bidrag som främjar en cirkulär ekonomi på global nivå.

– Enviro är i en fas där vi ska ta steget från innovation till industrialisering och expansion, vilket är en nödvändighet för en hållbar framtid. Recircle Awards är ett viktigt initiativ eftersom uppmärksamhet hjälper att sprida global kännedom för utvecklingen inom vår industri, och vi är både stolta och glada över att ta emot dessa priser, säger Thomas Sörensson, vd Enviro.

Det är andra året i rad som Enviro tar emot pris på Recircle Awards då bolaget 2021 tog emot pris i kategorin Tyre Pyrolysis Award. I år prisas bolaget i samma kategori och även som Best Tyre Recycler. Röstningen var öppen för allmänheten och vinnarna presenterades i en livesändning på Youtube som även går att se i efterhand.

Utmärkelserna befäster att Enviro har en aktuell teknologi som intresserar en global marknad med fokus på hållbarhet, och vår position som den ledande aktören vilket stärker fundamentet i vår pågående expansion. Vi är både stolta och glada över dessa utmärkelser, säger Thomas Sörensson.

Läs mer om Recircle Awards olika vinnare här: https://recircleawards.com/

About Däckavisen 1169 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!