Dr. Wally Chen återvänder till Maxxis som Ordförande

Foto: Maxxis

För att ytterligare stärka Maxxis globala marknadsnärvaro, återvänder Maxxis Internationals President Dr. Wally Chen från sin pensionering för att åter bli ordförande för företaget.

Dr. Chen, som varit med om att bygga upp Maxxis  till ett av världens 10 största däckföretag, kommer att ta över ordförandeskapet omedelbart efter att ha valts in i bolagsstyrelsen.

Återkomsten av en erfaren ledare tillsammans med energin och kreativiteten hos yngre stabsmedlemmar förväntas stärka ledningen av företaget till nytta för alla dess intressenter, såsom anställda, kunder och i slutändan konsumenter runt om i världen som använder Maxxis produkter.

– Jag vill att Maxxis ska vara en positiv kraft i världen genom att erbjuda säkra, hållbart tillverkade, högkvalitativa däck för konsumenter som vet att de kan räkna med oss för 100% Kvalitet, 100% Service och 100% Pålitlighet. Tillsammans kommer vi att sträva efter att göra Maxxis till ett ännu bättre företag och vår värld till en bättre plats, säger Dr. Chen.

Profilbild
About Joakim Held 723 Articles
DÄCKAVISEN är däck- och fälgbranschens första digitala tidning med nyheter om däck och fälg online. I vår tidning hittar du nyheter om däck, fälg, tillbehör, däckverkstäder och däckmaskiner både inom Sverige och internationellt. Vi vänder oss främst till däckverkstäder, däckgrossister, däckåterförsäljare, däcktillverkare, fälgtillverkare och generalagenter i däck- och fälgbranschen, Åkerier, Bilverkstäder, Bilåterförsäljare, Trafikverket, Transportstyrelsen, Polisen, Bilprovningsstationer m.fl. En oberoende däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!