Dogge Doggelito väljer ABS Wheels nya vinterfälg

fälgar

Dogge Doggelito är en svensk musiker, skådespelare samt tidigare medlem och frontfigur i hip-hopgruppen The Latin Kings.

Den legendariske hiphop artisten har valt ABS Wheels nya vinterfälgar. I ett unikt samarbete med Svenska ABS Luxury Wheels har Dogge Doggelito valt att åka omkring med ABS311.

ABS311 är en femekrad aluminiumfälg med tidlös design och robust finish, fälgen tål både vinter och sommarväglag. Majoriteten utav ABS sortiment är skapade med bra hållbarhet för att hålla mot Sveriges tuffa vintersäsong och blöta sommar.

Dogge Doggelito som egentligen heter Douglas León valde den robusta fälgen för att inte behöva byta mellan vinter och sommar säsongerna.

– Uppe på ABS Wheels för att göra mej redo med feta fälgar till vintersäsongen boom så vi rullar med stil GLS, säger Dogge Doggelito

– Det är super kul att få möjligheten att samarbeta med en utav Sveriges första hiphop artister. Han känns igen av alla och har en skön stil, han älskar bilar och schyssta fälgar. Passar perfekt för oss säger Andie Lahdo, ABS Wheels VD och ägare.

About Däckavisen 1161 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!