Ditec går “all in” på Certifierad Verkstad Bilvårdare

fordonsbranschen sfvf

-Det är alltid lika kul att få träffa folk och informera om vad vi gör för branschen och för våra medlemmar säger Bo Ericsson VD på SFVF.

Tempot var högt inledningsvis eftersom SFVF arbetar 100% med verkstadsfrågor som berör Ditecs medlemmar i många nivåer. Dessutom ville Bosse berätta att även Certifierad Verkstad Bilvårdare diskuterades på föreläsningen med den nytillträdda Konsumentministern Ardalan Shekarabi. Ministern var positiv till SFVF och vårt engagemang för att trygga bilägares köp av tjänster.

-Vi är ensamma med Certifierad Verkstad som nu också införs inom Husvagnsbranschen Riksförbund, och fler inom branschen kommer följa på.

Vid träffen berättade Ditecs VD Andreas Kvarnbrink att Certifierad Verkstad Bilvårdare lanseras hos alla Ditecs medlemmar. Ditec har nu en egen Single Brand lokal ute hos Training Partner och passade på att lansera hela sitt affärskoncept under de två dagarna.

Frågorna haglade in vilket verkligen visade att det är ”högt i tak” och på stort engagemang hos deltagarna.

– Många bilvårdare lider svårt av oseriösa rekondföretag. Som branschrepresentant är jag glad att kunna berätta att åtta myndigheter nu verkar för att vi ska få en bättre konkurrens i fordonsbranschen och vi är väldigt delaktiga i det arbete. Det ska vara konkurrens på lika villkor avslutar Bo Ericsson.

About Däckavisen 1160 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!