Däckteam levererade rekordresultat 2021

Däckkedjan Däckteam
Bild: Däckteam

Däckteam levererade ännu ett rekordresultat 2021 och resultaten presenterades vid en digital kick-off för samtliga medlemmar förra fredagen.

– Det är otroligt engagerande och motiverande att få vara med på den resa, kraften när alla 150+ verkstäder kliver åt samma håll är otrolig. Branschen har ju haft ett starkt år och våra medlemmar har ökat inköpen med över 30%. Det innebär rekord i inköp samt i utbetald bonus till våra medlemmar, säger Martin Tillsten vd Däckteam.

– När vi stänger 2021 så kan vi summera att vi ännu en gång gör ett fantastiskt resultat som slår tidigare år med hästlängder. Våra lojala inköp ökar i samtliga segment och betydligt mer än poolsiffrorna,  säger  Markus Eriksson styrelseordförande i Däckteam.

I pandemins spår valde Däckteam att flytta fram sin kick-off och den ordinarie leverantörsmässan till i slutet av maj 2022. Men för att fira fjolåret genomfördes en digital kick-off för samtliga medlemmar förra fredagen. I den digitala sändningen firades både årets Däckteam medlem och årets leverantör.

Till årets Däckteam medlem utsågs Åseda Gummiverkstad.

Årets leverantör blev Special Wheels, tätt följt av Yokohama och BOAB.

– Det här är branschens Oscarsgala så vi är otroligt stolta att vinna pris som årets leverantör, summerade Stefan Olsson vd Special Wheels.

About Däckavisen 1159 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!