Däckteam förlänger avtal med Point S

europeisk däckkedja
Bild: Däckteam

Däckteam har förlängt sitt medlemskap med Point S med ytterligare 10 år, signeringen skedde vid Point S 50-års firande.

Däckteam och Point S tillkännagav förlängningen av sitt samarbete genom undertecknandet av ett avtal som signerades i början av juni i Paris. Point S hade samlat över 500 Point S-medlemmar för sitt 50-årsfirande som ägde rum i Versailles slott.

– Vi har uppskattat det samarbete vi byggt upp under de senaste 10 åren med våra svenska kollegor och medlemmar och jag är tacksam för deras dagliga engagemang och lojalitet till vårt Point S-program. Vi ser fram emot att tillsammans ta itu med de utmaningar och möjligheter som dagens snabba marknadsförändring kommer erbjuda oss i Sverige de kommande åren, säger Fabien Bouquet, CEO Point S Group.

– Jag vet att vi kan lita på entreprenörsandan och professionalismen hos våra svenska medlemmar för att anpassa vår nuvarande affärsmodell och vårt koncept mot digitalisering av våra kunders resa och elektrifieringen av vagnparken. Vårt mål är att skydda lönsamheten för vårt nätverk i Sverige samt övriga 49 marknader där vi är närvarande, fortsätter Fabien .

– Vi är glada att förlänga avtalet med Point S. Förutom att vi säljer Point S-däcken exklusivt i Sverige ser vi vikt i att genom ett internationellt nätverk kunna utveckla vår Däckserviceaffär med lokalt fokus, säger Martin Tillsten, vd Däckteam.

About Däckavisen 1121 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!