Däckpartner ökar sin satsning på tunga däck

Rickard Hillman, ny Key Account Manager för tunga däck på Däckpartner.  Bild: Däckpartner

Med 168 verkstäder runt om i landet varav närmare 120 av dessa erbjuder däckservice för tyngre trafik, ökar nu Däckpartner sin satsning på området genom att förstärka organisationen centralt. Detta att för att stärka sitt erbjudande mot sina kunder ytterligare och öka servicegraden mot de anslutna verkstäderna.

Däckpartner startar året med en satsning inom det tunga däcksegmentet genom att förstärka sin organisation med en nyinrättad tjänst som fullt ut ska fokusera på att stärka de verkstäder som arbetar med produkter och service mot den tunga trafiken. Detta görs genom att anställa Rickard Hillman som Key Account Manager för tunga däck.

– Det känns otroligt kul att vara en del av Däckpartner, nu känns det som jag är hemma. Jag ser fram emot att verka för att skapa goda samarbeten mellan kunder och våra verkstäder. Dels genom att se på hur vi kan samverka mer på det regionala och nationella planet, men även hur vi utvecklar vårt erbjudande ytterligare, säger Rickard.

Rickard Hillman kommer senast från Continental Däck och startade sin anställning på Däckpartner i början av januari.

– Vi är mycket glada att välkomna Rickard till oss på Däckpartner. Det kommer stärka oss både som kedja och även tillföra mycket värden till våra nuvarande och framtida verkstäder och kunder, avslutar Jon Persson, marknadschef på Däckpartner Sverige.

About Däckavisen 1099 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!