Däckia Helsingborg håller öppet längre

Foto: Däckia

Däckia Helsingborg Syd tar ytterligare ett steg i att vara tillgänglig för kunden.

Från oktober jobbar man nu i skift vilket har gjort att men numera har öppet 06.00 – 18.30 på vardagar och dessutom 07.00 – 16.00 sista lördagen varje månad.

– Kundservice ligger oss varmt om hjärtat och då är tillgängligheten det som måste komma först. Vi ser också att vi kan attrahera andra kunder genom att hålla generösa öppettider. Med de nya öppettiderna är vi tillgängliga många fler timmar per vecka än våra konkurrenter och kunderna kan komma till oss och utföra service till ordinarie priser när våra kollegor i branschen debiterar jour. Jag är mycket nöjd med vår etablering i Helsingborg och glad att vi tar detta steg säger Magnus Lundberg, platschef Däckia Helsingborg Syd.

Däckia Helsingborg Syd är en konceptpartner i Däckiakedjan och drivs av MR Trailerservice AB. De finns sedan många år i Göteborg och öppnade filialen på Ättekulla industriområde i Helsingborg under 2019. Förutom däckservice repareras och servas trailers och släp för lastbilar. Man är även ombud för KVD Pro.

Profilbild
About Joakim Held 768 Articles
DÄCKAVISEN är däck- och fälgbranschens första digitala tidning med nyheter om däck och fälg online. I vår tidning hittar du nyheter om däck, fälg, tillbehör, däckverkstäder och däckmaskiner både inom Sverige och internationellt. Vi vänder oss främst till däckverkstäder, däckgrossister, däckåterförsäljare, däcktillverkare, fälgtillverkare och generalagenter i däck- och fälgbranschen, Åkerier, Bilverkstäder, Bilåterförsäljare, Trafikverket, Transportstyrelsen, Polisen, Bilprovningsstationer m.fl. En oberoende däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!