Däck365 slår upp portarna i Norge

E-handelsföretaget Däck365 har sedan slutet av 2019 samarbetat med Avarda på den svenska och finska marknaden. Nu öppnar Dekk365 i Norge och fördjupar därav samarbetet med Avarda till fler marknader.

Den specialanpassade betalningslösningen har integrerats på Dekk365 och erbjuder alla de betalsätt och kampanjer som kunderna efterfrågar. Tjänsten möjliggör även för fler och bättre kundanpassade erbjudanden vilket väntas leda till ökad konvertering och försäljning.

– Avarda inser att flexibilitet och användaranpassade tjänster är av yttersta vikt för att skapa optimala köpupplevelser där vårt varumärke och erbjudande är i fokus genom hela kundresan. Tillsammans med Avarda kan vi erbjuda kunden en digital betallösning i framkant med schysta kundvillkor, säger Däck365:s vd Steine Gretarsson.

Däck365, ett Svenskt e-handelsföretag inom försäljning av däck och fälgar, vill genom samarbetet erbjuda sina kunder samtliga digitala betalsätt samt längre fakturatider och goda betalningsvillkor.

– Däck365 är bland de ledande i sin bransch och vi väldigt glada över att få vara en del av bolagets fortsatta tillväxtresa. Vi ser fram mot att få vara med och bidra till att Däck365:s kunder får bästa möjliga köpupplevelse och att fortsatt bygga på bolagets starka varumärke, säger Avardas vd Mikael Johansson.

Profilbild
About Joakim Held 626 Articles
Nyheter inom däck- och fälgbranschen