Bugatti Chiron, helt i LEGO® Technic™ bitar!

En Bugatti Chiron byggd helt i LEGO® Technic™ bitar, med plats för två fullvuxna passagerare

Världens snabbaste bil, Bugatti Chiron, byggd helt i LEGO® Technic™ bitar!

Inte en gnutta klister har använts när LEGO bilen byggdes och nu visas den för första gången upp i Sverige, när LEGO World arrangeras den 31/10–3/11 på Kistamässan. Bilen är en kopia av världens snabbaste sportbil, den ikoniska Bugatti Chiron. Den perfekta LEGO modellen av Bugattin Chirons design var mer än vad de flesta trodde var möjligt att bygga av LEGO Technic bitar. Bugattin, i naturlig storlek, består av fler än 1 000 000 olika LEGO Technic-bitar.

-Den här LEGO byggda Bugattin är den första i sitt slag på så många sätt. Den är byggd i skala 1:1 och den kan köra. I över 40 år har LEGO Technic utmanat kreativiteten hos fans i alla åldrar, med ett byggsystem som utmanat dem att skapa allt vad deras fantasi kunnat tänka sig. Nu gick vi ett steg längre och överträffade vår egen fantasi om vad man kan bygga med LEGO bitar, säger Lena Dixen, Senior Vice President of Product and Marketing at the LEGO Group.

Fans i alla åldrar kan släppa loss sin fantasi tillsammans på LEGO World, delta i kreativa tävlingar, skapa sina egna modeller och berättelser, bygga och leka med välkända teman som LEGO DUPLO®, City, Friends, NINJAGO™, Technic och mycket mer. Och nu också beskåda fantastiska LEGO Technic Bugatti Chiron i naturlig storlek.

-Det kommer bli en sprakande LEGO fest i fyra dagar hos oss på Kistamässan, den ultimata höstlovsaktiviteten, kommenterar Caroline Magnéli Holm, Event Manager på Kistamässan.

-Bugatti Chiron i LEGO Technic bitar är en dream come true för många LEGO fantaster! Den är utrustad med allt som en vanlig bil har, bakspoiler, hastighetsmätare, lampor fram och bak, pedaler och broms, det är en skapelse som måste upplevas av alla LEGO fans där ute, avslutar Caroline.

LEGO World arrangeras för första gången i Sverige den 31 oktober–3 november på Kistamässan i Stockholm. Här finns mer information om Bugatti Chiron i LEGO Technic bitar: https://www.lego.com/en-gb/campaigns/technic/bugatti-chiron/media

About Däckavisen 1176 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!